torstai 5. maaliskuuta 2020

Rieskapizza (Omnia-uunilla)

Ainekset

  • 1 pss kinkkusuikaleita
  • 1 salottisipuli
  • 4 tomaattia
  • 1 suippopaprika
  • 2 tlk ananaspaloja mehussa
  • 4 kpl pyöreitä rieskoja (tai tortillalevyjä)
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 1 pussi (150 g) juustoraastetta
  • 25g pepperonia ohuina viipaleina
  • 45g salamia ohuina viipaleina

Valmistus

  1. Leikkaa valitsemiasi täytteitä ohuiksi viipaleiksi.
  2. Valuta ananakset.
  3. Leikkaa rieskaan keskelle isohko risti tai paina lasilla keskelle reikä ja pujota reiska Omnia-uuniin, voitele rieska tomaattipyreellä.
  4. Nosta ensimmäinen pohja Omnia-vuokaan ja lisää täytteet. Toista 3 kertaa.
  5. Paista puoliteholla noin 15min.

Kaasuliesien tehossa on eroja, otathan tämän huomioon reseptin ohjetta käyttäessäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!