torstai 5. maaliskuuta 2020

Makkara-perunagnocchivuoka (Omnia-uunilla)

Ainekset


  • 500g tomaattimurskaa
  • 500g valmiita perunagnoccheja
  • 100g Snellman Chorizo-makkaraa (tulinen)
  • 1pkt (200g) Kivikylän kuoreton nakki
  • kirsikkatomaatteja
  • 1 salottisipuli
  • 0,5tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • valkosipulia myllystä
  • 150g cheddar-juustoraastetta

Valmistus

Kaada tomaattimurska Omnia vuoan pohjalle.
Levitä gnocchit tomaattimurskan päälle.
Kuutioi makkarat, puolita tomaatit ja paloittele sipuli. Levitä vuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla.
Ripottele juustoraaste pinnalle.
Paista täydellä teholla 5min ja vielä 15min puoliteholla.

Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.


Kaasuliesien tehossa on eroja, otathan tämän huomioon reseptin ohjetta käyttäessäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!