torstai 29. heinäkuuta 2021

Esitäytetty matkustajailmoitus nopeuttaa sisäänkirjautumista

Jonot Tuurin Onnelan karavaanialueelle? Kiire saada leirintäalueelta rantabulervardipaikka? Vessahätä ja pitäisi kirjautua sisään majoitukseen? Eipä hätää, ellei ole housussa jo.

Jos matkustajalla on mukanaan puoliso ja alaikäiset lapset, hänen tulee antaa samalla ilmoituksella matkustajatiedot kaikista perheenjäsenistä. Jos kyseessä on ryhmämatka, ryhmämatkan johtaja voi antaa tiedot kaikista ryhmämatkalle osallistuvista matkustajista yhdellä yhteisellä matkustajailmoituksella.

Matkustajan/ryhmämatkan johtajan on vahvistettava matkustajailmoituksen matkustajatiedot allekirjoituksellaan. Matkustajan mukana olevan puolison sekä alaikäisten lasten ei tarvitse erikseen allekirjoittaa perheen yhteistä matkustajailmoitusta (eikä olla paikalla sisäänkirjauksessa, ellei erikseen pyydetä). Majoitustoiminnan harjoittajan tai liikkeen henkilökunnan on sisäänkirjauksen yhteydessä myös varmistettava matkustusasiakirjasta matkustajan henkilöllisyys.

Esitäytä vino pino matkustajailmoituksia jo valmiiksi matkakulkimeen, ja pistä vain henkkarillinen matkanjohtaja respaan suorittamaan sisäänkirjaus ja allekirjoittamaan ilmoitus.

(Avautuu uuteen ikkunaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!