sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Thermacell vs. Swissinno (verenhimoisten naisten karkoitukseen)

Kesä 2021. Moni mies voi olla onnellinen että on ollut niin monen naisen mieleen tänä kesänä..

Tämä kesä jää mieleen myös yhtä monesta miljoonasta hyttysestä, paarmasta ja mäkäräisestä. Kaikki seuraan hakeutuneet olleet isoja, uhkeita, veren- tai lihanhimoisia naisia!

Keski-Suomessa ilmavalla rantapaikalla tilanne on ollut niin vaikea, että kaksi Thermacelliä on saanut yhtäaikaisesti häätää hyttysiä tunnin, ennen kuin vaikutus on alkanut näkymään! Jotta juhannuksena voitiin yöpyä aamukolmea pidempään, tarvittiin lisäapuja.. Eipä ole allekirjoittaneen 39-vuotisen uran aikana koskaan, ollut näin paljon yhtäaikaa hyttysiä!

Oletan, että kaikki Thermacelliä käyttävät tietää, kuinka täyttöpaketin kaasut loppuu ennen myrkkytyynyjä. Ja jotkin huimat tilaavat myrkkytyynyjä erikseen, kuka joskus muinoin Kiinasta ja toinen nykyisin Kreikasta. Ryobi myy pelkkiä tyynyjä sähköiseen, akkukäyttöiseen hyttyskarkoittimeensa. Swissinnon hyttyslyhtyyn on oma täyttöpakettinsa, johon kuuluu sekä myrkkytyynyt että kynttilä.

Täyttöpaketin kaasu on kallista, sen täyttö sytkärikaasulla uusiin patruunoihin mahdotonta ja myrkkytyynyt pitäisi saada lämmön päälle toimiakseen.

Itse valitsin myrkkytyynyjen käyttöön Swissinnon kauniin kynttilälyhdyn (n. 25€). Lyhdyn mukana tullut kynttilä ja myrkkytyyny oli loppu 4h:ssa, joten ei auttanut sivistyksen ulkopuolella muu, kuin laittaa lämpökynttilä ja Thermacellin myrkkytyyny tulille. Ja mainiostihan ne toimii lyhdyssä!

Swissinno-hyttysmyrkkylyhty

Diy-hakkeri (do-it-yourself) osaa tehdä vastaavan lyhdyn tyhjästä olut-tölkistä tai korkeasta ruokatölkistä. Taitaa myrkkytyynyjen lämmittäminen onnistua tavallisellakin kynttilälyhdyllä, kunhan myrkkytyynyt saa lyhdyn yläosan metallin ilma-aukkoihin kiinni jotenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!