Raikas MUNATON ameriikkalainen caravaanarin kaalisalaatti valmistuu todella helposti, mutta tarvitsee jääkaappiaikaa maustuakseen. Salaattiin rakennetta tuo kermaviili. Maistuu mainiosti vielä seuraavanakin päivänä!
Ainekset
4 annosta
- iso nyrkillinen varhais- TAI valkokaalia (eli keräkaalia)
- iso nyrkillinen punakaalia
- 1 keskikokoinen porkkana
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- 1-2 rkl Dijon Honey-sinappia (paras sinappi ikinä!)
- 1-3 rkl valkoviinietikkaa (riippuen kuinka paljon tykkää etikasta)
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- rippunen suolaa
Valmistus
- Raasta kaali ja porkkanat kulhoon.
- Sekoita kastikkeen raaka-aineet kermaviilipurkissa ja lisää kaaliseokseen. Sekoita ja anna maustua ja mehevöityä jääkaapissa vähintään pari tuntia.
Tarjoile esimerkiksi makkaroiden tai grillivartaiden kanssa! Käy mainiosti myös hampurilaisten väliin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!