maanantai 1. marraskuuta 2021

Ai mitäkö Tölkki puuhaa?

Täällä meni vähäisetkin syksyn lomat mönkään työkomennusten takia, joten tänne kuuluu vain työtä. Se vähäinen vapaa joka viikonlopustakin jää, on mennyt kyllä akkuja ladatessa. Edes somea ei ole jaksanut avata!

Ja sama tuo onkin nyt painaa pitkää päivää lumiin asti, että saa pidettyä edes viikon loman. Näin yrittäjänä ei ehkä pysty pysymään töistä poissa kuukautta kerrallaan, vaikkei kukaan meistä korvaamaton olekaan. Tosin työni on sen verran spesifiä, ettei minua voi korvata kukaan. Kokeiltu on.

Ja kyllä yrittäjyydessä on myös se hyvä puoli, että voi ottaa loman silloin kuin itse haluaa! Ja meillä se otetaan nyt talvella, säiden mukaan ja koulujen loma-aikojen ulkopuolella.

Jos olisi viisas, vuokraisi laskettelulomaksi mökin tai hotellista huoneen. Mutta, minäpä en haluakaan olla viisas, - vaan utelias ja saalistaa elämyksiä!

Aiempaa kokemusta lapsellisestakaan laskettelulomasta retkeilyautossa ei ole, mutta tulevana talvena se selviää! 5,99 metriseen peltikuoriaiseen ei montaa asuinneliötä mahdu. Miten 3 laskettelevaa ihmistä selviytyy viikon ajan tilanahtaudessa? Meneekö sukset ristiin? Kuka tarvitsee havuja ensimmäisenä? MITEN pakettiautoon mahtuu laskettelulomalla kolme persoonaa ja kaikki ne kamat?!

Loma on sen verran varma, että  siihen on satsattu jo takaovien thermopeitteen verran. Tilasin omani täältä, ja vaikkei peite olekaan mallikohtaisena mittana tehty, niin ihan hyvin se paikoilleen sopii ja asiansa ajaa. Instan puolella kysyttiin kiinnityksestä, niin neppareiden vastinkappaleet kiinnitin 12mm tasapäisillä torxeilla puuosiin ruuvaamalla.

Monta seikkaa thermopeitteen asennuksessa piti tietysti huomioida, kuten ilmankierto, väljyys, istuvuus, vetoketjujen toimintaergonomia ja käytönkestävyys. Kokemuksiakin tulee lisää lumien laskeuduttua! Ainakin kiinnostaa säästö lämmityskuluissa ja toimivuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!