perjantai 17. huhtikuuta 2020

Perjantaipulloni (pesunkestävät)

 Miten sattuikaan päiväksi perjantai ja koko laatikollinen pulloja! Tässähän on ihan juovuksissa jo pelkästä onnesta! Nämä on niin kertakaikkisen upeita jo ulkoasultaan, että vallan pökerryn! Minä, sanaton kerrankin! 

Kaikki Fure® Tuotteet kehitetään, pakataan ja pullotetaan Seinäjoella.

Kaikkihan lähti siitä, kun seikkailin netissä etsiäkseni apua Tölkin (vm. 2018) valkoisista kyljistä pilkottaviin ruosteisiin pilkkuihin. Löysinkin tietoa lentoruosteesta, ja sen poiston tärkeydestä.

Kärkkäisen verkkokauppa oli ensimmäinen kohde, jonne suunnistin etsimään tarvitsemaani raudanpoistoainetta. Kuulun niihin, jotka lukee aina ensin ohjekirjan ja etsii kaiken mahdollisen tiedon ennen ostoa, pelkkä myyjän "ota tämä" ei riitä.

Ja mitä näinkään! Sehän oli Rakkautta ensisilmäyksellä! Katsokaa nyt, upeimmista upein outfit! Toiseksi, näet minkä minkä näköistä ainetta, ja paljonko sitä on jäljellä. Kolmanneksi, jo Sulo Vilen Tankki täyteen tv-sarjassa todisti, että halvalla ei hyvää saa. Paljon ehkä, mutta määrä ei korvaa laatua. Neljänneksi, älä katkaise ketjua ellei ole pakko. Rautaa kesyttäen, pidättäydy niin pitkään samassa sarjassa kuin mahdollista. Näin tuotteet komppaa aina toinen toistaan. Ne on kehitetty tukemaan toinen toistaan.





Mitä laatuun tulee, Fure on minulle merkkinä uusi, enkä ole sitä vielä kokeillut. Mutta kun saan ensin tilaamani autonpesusään, niin päästään pesemään ja vahaamaan Tölkki. Tänään vaihtuu alta nastat kesäkumeihin, meillä ne on hyväksi todetut Michelinin Agilis Campingit.  Ovat kyllä M+S kumit, mutta ei ne nastoja voita. Tölkki on käyttöautona ympärivuoden ja metelistä viis, turvallisuus edellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittu anonyyminäkin. Kiitos kommentista!